Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Benieuwd naar wat onze opdrachtgevers zeggen over Gayprideboot? Ontdek hoe anderen de samenwerking met ons hebben ervaren.

 • Arkin
  "... door het ruime aanbod konden we veel aan Gayprideboot overlaten ..."

  Het contact was prettig en de service was goed. Eigenlijk had men bij Gayprideboot aan een half woord al genoeg en konden snel onze wensen invullen. De besprekingen verliepen snel en efficiënt en door het ruime aanbod van afwerking, aankleding en versiering konden we veel aan Gayprideboot overlaten. Ze zijn van alle markten thuis en zorgen dat dit in orde komt. De afwerking was netjes en professioneel. Gayprideboot komt met een laagdrempelig concept en dit werkte voor ons.

  Rob van de Venlogo arkin

  Projectleider Gay Pride, Arkin

   

 • COC Nederland
  "... De jongens van Gayprideboot moeten hebben gedacht "Dat kan beter"..."

  De jongens van Gayprideboot moeten bij de jaarlijkse bootjestocht hebben gedacht "dat kan beter". Wat ons betreft zijn ze daarin geslaagd. Ze leverden een professioneel verzorgd drijvend podium waarop het voor ons goed mogelijk was om onze boodschap uit te dragen.

  Jan-Willem de Bruinlogo COC

  Projectleider Gay Pride, COC Nederland

   

 • D66
  "... Ook als non-profitorganisatie waar kritisch gekeken moet worden naar de beperkte besteding ..."

  Creatief, flexibel en denkt met jouw organisatie mee, dat typeert Gayprideboot. Ook als non-profitorganisatie waar kritisch gekeken moet worden naar de beperkte besteding van middelen, kan je terecht bij Gayprideboot voor een geslaagd concept en is veel ruimte voor persoonlijke aandacht aanwezig.

  Vincent Verkoelenlogo d66

  Bestuurslid Communicatie, D66

   

 • Gemeente Amsterdam
  "... prettig dat we een compleet pakket konden bestellen ..."

  Niet de eerste keer dat we mee deden aan de Gay Pride, maar wel de eerste keer dat Gayprideboot onze boot verzorgde. Vanaf het begin zijn we goed ingelicht over de (on)mogelijkheden. Alles wat wij wilde was mogelijk via Gayprideboot geleverd te krijgen. Het was prettig dat we een compleet pakket konden bestellen; dit maakte het voor ons qua voorbereiding makkelijker. Het resultaat mocht er zijn: het zag er verzorgd uit. Ook het afbreken werd aan het einde door Gayprideboot gedaan.

  Dennis Moorslogo gemeente amsterdam

  Projectleider sport, Amsterdam Nieuw West

   

 • ING
  "...Er wordt goed meegedacht en dat is gewoon heel prettig..."

  Als ING doen we mee om het diversiteitsbeleid bij de ING te promoten

  Ons idee, wat we willen, wordt allemaal ten uitvoer gebracht. Er wordt goed meegedacht en dat is gewoon heel prettig. We kunnen ze ook aanbevelen aan iedereen. Heel prettig contact, heel professioneel. Ze denken heel goed mee, Ja, het is echt aan te bevelen, aan iedereen.

  Gerard Amerongen

  logo ING

  Projectleider ING-boot, ING

   

 • Lowlanders
  "... er goede en proactieve afstemming geweest en praktisch is Gayprideboot zeer ervaren ..."

  Gayprideboot heeft ons maximaal geholpen een superboot te realiseren; de boot was af en compleet. Gedurende de creatie en realisatie is er goede en proactieve afstemming geweest en praktisch is Gayprideboot zeer ervaren. Niets dan lof... Je bent misschien iets duurder uit dan dat je zelf alles gaat regelen maar het gemak en de ervaring zijn het dubbel en dwars waard. Helemaal af en onze gasten spreken er nog over! Deze mannen weten waar ze het over hebben. Bedankt mannen!

  George Kiebertlogo lowlanders

  Amsterdam Rugby Club Lowlanders

   

 • MRB
  "... een boot boven alle verwachtingen ..."

  Daar sta je dan 3 weken voor de pride en je moet snel schakelen naar een nieuwe aanbieder. Gayprideboot leek mij de beste optie en wat een goede beslissing is dat gebleken. Professioneel, snel, duidelijk. Er stond een boot boven alle verwachtingen waar wij ontzettend veel complimenten voor gehad hebben, zowel van gasten aan boord als bezoekers van de Pride. Wij zijn vooral te spreken over de erg goede samenwerking en zullen voor de volgende editie zeker weer bij Gayprideboot terecht komen.

  Nelson Sousa da Cunhalogo mister b

  Marketing & PR Manager, Mister B

   

 • n=5
  "... De kennis en ervaring van Gayprideboot was een onmisbare schakel in de onderlinge samenwerking ..."

  KPN Pridestream was een technisch uitdagend project: het live streamen van de Canal Parade via 4G in 360 graden. Dat was nooit eerder gedaan. En dat op één van de drukste dagen van het jaar, op een bewegend object … een boot.

  De kennis en ervaring van Gayprideboot was een onmisbare schakel in de onderlinge samenwerking. Zij hebben het project omarmt en meegedacht over de ideale invulling. Het resultaat: een 12m lange boot, voorzien van 9m Ledschermen aan elke zijde met daarbovenop een 360 camera. Op die manier hebben meer dan 68.000 mensen uit 128 landen digitaal mee kunnen varen en kunnen ervaren hoe het is om de Canal Parade 2015 mee te maken.

  Mede door de juiste mindset van de Gayprideboot hebben we zoiets unieks kunnen neerzetten.

  Tisha Hoppenbrouwerslogo N=5

  Online Producer - N=5

   

 • NS
  "... een goede samenwerking met een partij die begrijpt hoe dit werkt ..."

  Het enthousiasme en de energie van iedereen maakte de Botenparade van de Amsterdam Gay Pride ook dit keer voor NS weer tot een onvergetelijke ervaring. Om zo’n beleving waar te maken, vraagt om een goede samenwerking met een partij die begrijpt hoe dit werkt. Gayprideboot doet dit.

  Esther Miedemalogo ns

  Communicatieadviseur, NS

   

 • Pabo
  "...Een project als dit was nieuw voor de organisatie en dus hebben wij gekozen voor ervaring en advies."

  In aanloop van onze campagne “Laat je kietelen door Pabo.nl” zochten wij een solide partner voor onze boot tijdens de botenparade. Een project als dit was nieuw voor de organisatie en dus hebben wij gekozen voor ervaring en advies. De organisatie achter de Gayprideboot.nl heeft ons, zeer professioneel, geholpen de campagne die wij voor ogen hadden tot een uitwerking te laten komen. Zowel de voorbereidingen, aankleding als uitwerking en begeleiding naar en tijdens de dag zelf is uitstekend verlopen. Alle medewerkers van Gayprideboot.nl nogmaals bedankt voor de uitstekende service en gastvrijheid tijdens de botenparade!

  Dennis Castellogo PABO

  Central Marketing & PR Pabo.nl

   

 • Philips
  "...bewezen als betrouwbare partner die prima in staat is om een totaalproduct te leveren..."

  Goed voor de dag komen tijdens de Canal Parade vergt veel werk en vereist contact met veel verschillende leveranciers. Gayprideboot heeft zich bewezen als betrouwbare partner die prima in staat is om een totaalproduct te leveren: onze eisen en wensen zijn goed opgepakt en waren weer duidelijk terug te vinden in het uiteindelijke resultaat.

  Ramon Doesborghlogo philips

  Service Manager - VS People Excellence Philips IT Applications

   

 • Politie
  "... er werd met ons meegedacht, we voelden ons serieus genomen en alles is uiteindelijk boven verwachting afgeleverd ..."

  We konden Gayprideboot goed voor een boodschap sturen. Alle zorgen werden ons uit handen genomen. Al onze wensen werden keurig ingevuld, er werd met ons meegedacht, we voelden ons serieus genomen en alles is uiteindelijk boven verwachting afgeleverd. Zo hoort het!

  Marco Altenalogo Politie

  Bestuurslid Landelijk Homonetwerk Politie

   

 • PostNL
  "We waren direct enthousiast over het concept..."

  Een goed concept met de juiste boodschap bedenken is nog best lastig. Zeker omdat het elk jaar weer iets nieuws moet zijn. We hebben hiervoor Gayprideboot gevraagd met een voorstel te komen. Het was een schot in de roos. We waren direct enthousiast over het concept van de “liefdesbrief” tussen twee meiden en twee jongens welke we als PostNL ook met veel liefde bezorgen. We hebben hiermee niet alleen laten zien dat PostNL staat voor gelijkheid voor de mensen waar we voor en aan bezorgen, maar ook dat onze medewerkers op de werkvloer kunnen zijn wie ze zijn. We stonden immers met veel van onze medewerkers aan boord.

  Het artwork, de materialen en bouw, maar ook catering en special effects zijn allemaal door Gayprideboot verzorgd. We hebben hierdoor amper ergens naar om hoeven kijken. Dat noem ik “full-service”. Op een paar kleine dingetjes tijdens de tocht is alles goed verlopen. Gayprideboot staat daarin ook open voor feedback en vraagt hier actief om. Iets waar we van gecharmeerd zijn. Gayprideboot geeft daarmee ook te kennen ieder jaar verbeteringen aan te willen brengen en nog meer service te willen leveren. Leerpunt is om ook op de dag zelf nog een final check uit te voeren. Gayprideboot heeft deze feedback inmiddels in hun eigen systeem opgenomen. Het is goed om te horen dat ook kritische noten worden overgenomen en niet als negatief worden gezien.

  We hebben verder een ontzettend leuke dag gehad en alles werd keurig verzorgd en begeleid door ze.

  George Kiebertlogo PostNL

  Accountmanager Billing & Document Solutions, PostNL

   

 • TALPA
  "... We kregen de tip om de set-dressing te laten doen door een pro..."

  Voor het programma "Geer en Goor - Waarheen, Waarvoor?" was de wens van een van de ouderen om nog een mee te mogen varen op een boot tijdens de Amsterdam Gay Pride. Het programma was in samenwerking met het Ouderenfonds en richtte zich op het vervullen van wensen van ouderen.

  We kregen de tip uit ons netwerk om de set-dressing voor de boot te laten doen door een pro... Gezien de boten van Gayprideboot vaak binnen de prijzen vallen en we fenomenale boten van ze hebben gezien, leken we bij Gayprideboot aan het juiste adres te zijn.

  De opdracht; deze boot moet opvallen tussen de andere boten, mag lichtelijk hysterisch worden aangekleed (in de lijn van Gerard en Gordon) en moet het vooral een mooie verschijning worden. We hebben hier geen spijt van! Bakken vol met roze garaniums, een grappige roze banner met symbooltjes in het thema, een roze bloemetjes omrok en props voor een huiskamertje vol antieke meubelen (waaronder een antieke kast) waren het resultaat. De boot van de jongens zag er werkelijk goed uit.

  Dank voor jullie werk!

  Samantha de Knijfflogo Talpa

  Producer, Talpa

   

 • Thalys
  "... en heeft ons alle zorgen uit handen genomen ..."

  We deden met 3 prides mee in de bestemmingen van Thalys. Dit waren Parijs, Keulen en Amsterdam. Voor ons was het vooral van belang dat het geen issue moet zijn wie of wat je bent en dat je 100% vrij moet zijn in je werk bij Thalys. LGBT of straight is voor ons werkelijk gelijk en moet niet eens ter discussie staan. We hebben daarom een eigen manier van uitten richting de verschillende steden. Gayprideboot heeft ons geholpen deze uiting te maken en heeft ons alle zorgen uit handen genomen. We hebben hiermee naast een ontzettend leuke dag een bijdrage willen leveren aan deze Gay Pride en de acceptatie van LGBT's.

  Amsterdam en Gayprideboot, bedankt!

  Armelle Weberlogo Thalys

  Communicatie Woordvoering & Beleidsontwikkeling, Thalys

   

 • TomTom
  "... maar tegelijk ook persoonlijk ..."

  Een leuk concept, goede professionele begeleiding, strakke organisatie, maar tegelijk ook persoonlijk. We hebben de dag van ons leven gehad!

  Vanessa Keizerlogo TomTom

  BU Consumer, TomTom

   

 • Vodafone
  "... bewezen een ervaren en betrouwbare partner te zijn."

  In de maanden voorafgaand aan de parade heeft Gayprideboot bewezen een ervaren en betrouwbare partner te zijn. Mede dankzij hun advies en inzet was Vodafone in 2013 winnaar van de publieksprijs. Voor de komende editie(s) zullen wij Gayprideboot daarom zeker weer als partner overwegen!

  John Huijnen, Bart Cloosen & Mike Verbuntlogo Vodafone

  Vodafone

   

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief