Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Professionele organisatie

Professionaliteit zit hem in de details. Als organisatie zijn we altijd bezig om zaken te verbeteren in het voordeel van onze opdrachtgevers. Van nature uit proberen we innovatief te denken en te handelen. Dit merkt u in de wijze waarop we met u omgaan, maar ook in de wijze hoe onze producten in elkaar zitten. Doen we dit niet dan kunt u ons daar altijd op aanspreken; voor, tijdens en na de geleverde diensten.

 • ISO 9001:2008 (in opbouw)

  Als organisatie streven wij voortdurend naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit, wat wordt vastgelegd in onze ISO 9001. Door steeds onze processen weer te toetsen aan de praktijk en de ISO 9001-standaard, verzekeren wij consistentie in de wijze waarop we met u omgaan als opdrachtgever. ISO 9001 vereist dat een organisatie continu naar verbetering streeft. We luisteren naar onze opdrachtgevers en proberen onze processen steeds effectiever en efficiënter te maken.

 • Evaluatie & klachtafhandeling

  U denkt er liever niet aan en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar feit is dat er ook bij ons wel eens wat mis gaat. Ondanks alle zorg kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over iets. Of dit nu iets groots of juist iets heel erg kleins is maakt voor ons niet uit. Elke klacht is er voor ons 1 te veel en willen deze daarom altijd zo goed mogelijk afhandelen. We hebben daarom ook een klachtenregeling.

  Mocht u tijdens het proces of achteraf nog zaken hebben waar u niet tevreden over bent dan kunt u er vanuit gaan dat we dit serieus nemen.

 • Feedback & idee├źn

  Uiteraard zullen er ook zaken die u goed vindt, maar die voor verbetering vatbaar zijn. We staan altijd open voor ideeën van onze opdrachtgevers. Heeft u na een ervaring met Gayprideboot nog goede, leuke of innovatieve ideeën of feedback? We horen ze graag! Met uw hulp kunnen we onze dienstverlening verbeteren zodat we elk jaar weer betere service kunnen verlenen.

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief