Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Persoonlijk

Onze persoonlijke benadering wordt over het algemeen als prettig ervaren. We denken graag met u mee en geven u desgewenst allerhande tips voor de dag van uw leven. We hebben plezier in ons werk en dit enthousiasme dragen we graag over aan onze opdrachtgevers. In een open en ongedwongen sfeer werken onze medewerkers aan uw project en zien het als een uitdaging om u tevreden te stellen.

  • Elke opdrachtgever, hoe groot of hoe klein ook, heeft onze volle aandacht

    Gayprideboot heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Elke opdrachtgever, hoe groot of hoe klein ook, heeft onze volle aandacht. We vinden het leuk als u dit plezier met ons deelt. De meeste van onze opdrachtgevers zijn ook echt onderdeel van de race naar de volgende Gaypride. Een vaste schare aan opdrachtgevers weet ons elk jaar weer direct te benaderen en de contacten zijn over het algemeen zeer persoonlijk.

    Mocht u plannen hebben om met een boot te gaan varen; Onze accountmanagers staan klaar om u van begin tot eind te begeleiden. Heeft u of uw organisatie al specifieke ideeën voor een boot of wilt u juist dat wij een bijzonder concept voor u bedenken? Gayprideboot verzorgt ook graag uw boot.

    Alle informatie is op onze website te vinden en voor meer vragen of een gedetailleerde offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

    Contact

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief