Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Ontzorgend

Hoe ontzorgen we u? Wat werkt het beste? Waar kunnen we net u die zaken uit handen nemen zodat u een leuke dag heeft? We vinden het pas echt goed dat alle zaken waar u niet aan denkt of wil denken al voor u geregeld zijn.

 • Eisen organisatie Amsterdam Gay Pride

  Gayprideboot voldoet aan alle gestelde eisen van de organisatie en u staat niet voor verrassingen. Mocht u mails ontvangen van de organisatie, dan kunt u deze direct naar ons doorsturen. Wij leveren deze zaken voor u aan.

 • Opvarenden- en WA-verzekering

  In ons Alles-in-1-pakket zit de prijs van de opvarendenverzekering en WA verzekering al inbegrepen. We verzekeren al het materieel en personen aan boord. U krijgt vanzelf de vraag hoeveel personen u mee aan boord neemt en leveren de polissen van de verzekeringen direct namens u bij de organisatie van de Amsterdam Gay Pride aan.

  Bij de Doe-Het-Zelf-pakketten bieden we u dit automatisch aan en u kunt hier zelf de keuze in maken dit af te nemen of niet.

 • Checks boten

  Alle boten worden gescreend op veiligheid en certificeringen door de organisatie van de Amsterdam Gay Pride. Hiervoor zijn gegevens van de boten nodig en verplicht aan te leveren. Ook dit hebben wij al voor u gedaan nog voor u eraan denkt.

 • Verplichte schippers- en deelnemersmeeting

  Onze schippers zijn altijd aanwezig op een van de verplichte schippers- en deelnemersmeetings. Hier worden de laatste details met de deelnemers en de schippers doorgenomen en worden de regels uitgelegd.

  U kunt gaan wanneer u het beste uitkomt. Er is altijd iemand aanwezig van Gayprideboot op de bijeenkomsten.

 • Op- en afbouw, schoonmaak en nabrengen

  Voor de Alles-in-1-pakketten zijn al onze prijzen inclusief op- en afbouw, schoonmaak en het nabrengen van de goederen de maandag na de Gaypride. Dit zit in de prijs van uw bestelde goederen inbegrepen.

  Voor de Doe-het-zelf-pakketten zijn er altijd de mogelijkheden dit bij te bestellen indien gewenst. We bieden deze tijdens de gesprekken natuurlijk altijd aan.

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief