Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Waarom Gayprideboot?

In de afgelopen jaren hebben we met talloze (groot)bedrijven, organisaties en particulieren samengewerkt die met veel tevredenheid hebben meegevaren in de botenparade. Volgens onze opdrachtgevers zijn dit de 10 voornaamste redenen om voor Gayprideboot te kiezen.

 • Full service

  Hoe wilt u uw boot regelen? Wilt u zelf zaken doen of wilt u liever zaken deels of volledig uitbesteden? Heeft u eigen leveranciers of juist geen idee waar u zaken vandaan haalt?

  Lees meer >

 • Persoonlijk

  Niet als een nummer, maar als persoon benaderd worden wordt als een kracht van ons bedrijf beschreven. Hoe we dit doen merkt u snel door de benadering.

  Lees meer >

 • Professionele organisatie

  Van nature uit proberen we innovatief te denken en te handelen. Dit merkt u in de wijze waarop we met u omgaan, maar ook in de wijze hoe onze producten in elkaar zitten.

  Lees meer >

 • Roots in de LGBT-community

  Door onze eigen betrokkenheid weten we als geen ander wat er leeft en speelt in de community en zijn we goed op de hoogte van de LGBT-issues en vorderingen die in binnen- en buitenland spelen.

  Lees meer >

 • Oog voor detail

  Wat we standaard bieden is meer kwaliteit en (vooral) veiligheid. En of u uw eigen concept aanlevert of wij deze voor u hebben bedacht, het wordt allemaal volgens de richtlijnen van uw huisstijlhandboek uitgevoerd.

  Lees meer >

 • Veiligheid staat voorop

  Brandblussers, EHBO kits, veilig materieel, BHV'ers en goed geïnstrueerd personeel. Wij hebben standaard veiligheid voorop staan.

  Lees meer >

 • Flexibel

  Het kan altijd voorkomen dat u op het laatste moment alsnog iets nodig heeft of dat er wijzigingen zijn. We proberen dit in alle gevallen in te passen.

  Lees meer >

 • Ontzorgend

  Hoe ontzorgen we u? Wat werkt het beste? Waar kunnen we net u die zaken uit handen nemen zodat u een leuke dag heeft?

  Lees meer >

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief