Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Overheid

Overheid, overheidsinstellingen en regering hebben een voorbeeldfunctie en stellen veelal hoge eisen aan het concept, de vormgeving en de uitstraling. Mensen moeten vertrouwen in de overheid hebben en hier past een professionele houding en uiting bij. De wet- en regelgeving loopt altijd vooruit op de tolerantie. Dit willen overheidsinstanties versnellen en uitdragen op een goede manier. Gayprideboot is hierin graag uw partner.

 • Branding & corporate communication

  Wij hebben een achtergrond in branding en corporate communication. Onderdeel van onze standaard service is dat we uw branding zeer serieus nemen. Of u uw eigen concept aanlevert of wij deze voor u hebben bedacht, het wordt allemaal volgens de richtlijnen van het huisstijlhandboek of de afdeling corporate communication uitgevoerd. Hierdoor ziet uw boot er altijd net even professioneler uit dan andere boten.

 • Unieke concepten & art direction

  We bedenken elk jaar weer nieuwe en leuke concepten. Uw input is daarbij onmisbaar en voor ons een inspiratiebron voor een goede uiting. U weet wat er binnen uw organisatie leeft en wat de beweegredenen zijn om mee te varen met de Gay Pride en hier luisteren we naar.

  We zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en vinden de verscheidenheid aan mensen en soorten diensten/producten altijd leuk. Dit maakt het voor ons een sport om met een concept te komen waar u zich volledig in terug kunt vinden met onze “touch”.

 • Professionele vormgeving & artwork

  Niet voor niets heeft Gayprideboot de laatste jaren veel gedaan voor grotere bedrijven, instellingen en initiatieven. Gayprideboot weet als geen ander hoe belangrijk uw uiting is.

  Bij een bestaand concept of een lopende campagne waar uw boot een onderdeel van uitmaakt wilt u natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Indien gewenst maken onze vormgevers en DTP’ers uw artwork op zoals u dat wenst. Uiteraard adviseren en begeleiden we u hierin zover we kunnen.

  De maten voor banners, doeken, specials of specifiek op maat gemaakte zaken zijn bij ons bekend en veelal hebben we hier ook al opmaakbestanden voor. Uw uitingen zullen daarom optimaal zichtbaar zijn en aangepast aan de boot van uw keuze.

  U kunt daarnaast kiezen voor een realistische weergave van uw boot in 3D.

 • 3D visuals

  We hebben 3D visuals van alle apparatuur, boten, aankleding en randzaken in digitaal formaat. Hierdoor zijn onze tekeningen zeer gedetailleerd en is vooraf goed te zien of zaken kloppen met hetgeen u met ons overeen bent gekomen. Uiteraard wordt het artwork in uw model meegenomen. U kunt daarmee controle uitoefenen op uw project en zaken vooraf aanpassen daar waar nodig.

  De 3D modellen worden tijdens de opbouw van uw boot gebruikt om alles goed te plaatsen.

 • Boten, dekschuiten & duwbakken

  Voor de Canal Parade zijn er verschillende boten beschikbaar. Van kleine bootjes tot grote dekschuiten. We hebben een aantal standaard beschikbaar, maar op aanvraag kunnen we altijd verder kijken.

  We hebben o.a. dekschuiten, duwbakken, pramen, sloepen, salonboten en rondvaartboten in diverse maten.

 • Foto: Mike Breeuwer

  Aankleding

  Mocht u interesse hebben in de aankleding van uw boot dan hebben we ook hier de juiste medewerkers voor.

  Tevens werken we uitsluitend met professionele partners welke gespecialiseerd zijn in aankleding en accessoires.

  Ook hierin kunt u kiezen of u de aankleding zelf plaatst of door Gayprideboot laat verzorgen.

 • Productie & decorbouw

  De productie van een boot kan een behoorlijke opgaaf zijn. Wilt u hier ondersteuning bij of dit volledig uit handen geven is dit natuurlijk allemaal mogelijk.

  Wij zorgen ervoor dat de boot wordt aangekleed zoals u dit wenst. U kunt zelf delen doen en in overleg ons delen laten verzorgen of het in het geheel uitbesteden. In het laatste geval stapt u met uw deelnemers op afgesproken plaats en tijd op de boot en na afloop stapt u er weer af. Op- en afbouw worden volledig door Gayprideboot verzorgd.

 • Geluid, beeld & entertainment

  Gayprideboot zorgt voor de beste kwaliteit geluid, beeld & entertainment. We werken uitsluitend met de beste technici en artiesten om u en uw deelnemers, maar ook mensen aan de kant te voorzien van een geweldige ervaring.

  Klein of groot, de kwaliteit is altijd optimaal voor uw boot.

 • Catering

  Afhankelijk van uw behoefte hebben we catering in diverse maten beschikbaar.

  U kunt dan denken aan een simpele of uitgebreide lunch vooraf of op de boot, kleine hapjes, candy trays, drankjes of personeel in de bediening.

  Ook hebben we attributen om uw eigen catering te verzorgen.

 • Gekwalificeerd personeel

  U heeft maar 1 paar handen en mogelijk wilt u die gebruiken om daar ook een glas drank en een hapje in te hebben die dag.

  Special effects bedienen, het platleggen van uw decoratie bij bruggen of op het specifieke moment iets in gang zetten zonder dat u daarom hoeft te vragen?

  We werken met professionals die weten wat ze doen. Ze hebben de benodigde trainingen en opleidingen die bij de functie horen.

  U mag van onze medewerkers wat verwachten.

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief