Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Voor wie

Gayprideboot verzorgt boten voor een wijd scala aan opdrachtgevers die hoge kwaliteit, een persoonlijke benadering en vakkundig advies op prijs stellen. Naast een full service pakket waarbij we alles uit handen kunnen nemen, is het ook mogelijk voor bedrijven en organisaties om zaken zelf te regelen. Ook biedt Gayprideboot ligplaatsen en bijbehorende service aan als losstaande dienst.

 • Company Pride

  Zoekt u een professionele partner met kennis van corporate communication, concepten en branding, vormgeving en art work, full service en welke u de zorg uit handen neemt?

  Lees meer >

 • MKB

  Heeft uw bedrijf een leuk (personeels)uitje nodig of u wil uw relaties uitnodigen? Een dag om nooit te vergeten? Wil u vooral niet te veel sores hebben, maar tegelijk ook zelf iets willen ondernemen en een stukje reclame maken? Dan is Gaypride de ideale gelegenheid.

  Lees meer >

 • Stichtingen

  Heeft u een stichting en wenst u een goede boodschap uit te dragen? U heeft (g)een concept en u wilt hier een professional naar laten kijken? Of heeft u genoeg vrijwilligers die graag helpen in de opbouw?

  Lees meer >

 • Verenigingen

  Heeft uw vereniging al een goede boot? Heeft u allerhande tips nodig om te zien hoe u rond komt met uw budget? Wilt u een ligplaats en beveiliging om zelf zaken te doen? Of wilt u ook zaken uitbesteden?

  Lees meer >

 • Overheid

  U stelt hoge eisen aan uw uitstraling? U wil het goede voorbeeld geven en tegelijk laten zien dat u er voor mensen staat als overheidsorgaan?

  Lees meer >

 • Politiek

  U bent ingeloot en uw boot heeft een (politiek) roze tintje nodig? Uw projectbureau verzorgt uw campagne? Uw partij heeft een lopende (landelijke) campagne welke hierop aan moet sluiten en op uw boot ook tot uiting moet komen? Het moet er daarnaast ook nog professioneel uitzien?

  Lees meer >

 • Particulier

  Met een vriendengroep ingeloot of een leuke dag langs de route tijdens de Amsterdam Gay Pride? Een particulier initiatief of een gezellig feestje? Ook daar hebben we genoeg oplossingen voor.

  Lees meer >

 • Ligplaatsen, service & basisfaciliteiten

  U heeft een boot, maar nog geen ligplaats? U heeft liever niet dat ze uw gereedschap van uw boot stelen 's nachts? U wil door Gayprideboot uw boot laten aankleden? U weet niet waar u stroom vandaan haalt of waar u uw afval na de tocht weer kwijt moet? Wij bieden ook hiervoor een oplossing: Kom gewoon gezellig bij ons liggen die week!

  Lees meer >

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief