Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Doe-het-zelf

Het samenstellen van een boot is een goede optie. Goed te weten dat u zelf invloed kunt uitoefenen wat u wel en niet op uw boot wenst en hier delen door Gayprideboot voor laat verzorgen en delen zelf op kunt pakken. U betaalt slechts voor de materialen of zaken die wij voor u regelen en bent verder vrij om (andere) zaken zelf op te bouwen. In overleg zijn zaken altijd later ook nog aan te passen, mocht u hier alsnog niet uitkomen.

  • Materialen & handleidingen

    Het duurste in het verzorgen van de aankleding is het arbeidsloon. We leveren daarom ook de materialen zodat u hier niet aan hoeft te denken, maar wel e.e.a. zelf op kunt bouwen met de handleidingen die hiervoor nodig zijn. U bespaart zich hiermee een aardige slok op een borrel. Wij maken het u hiermee makkelijk.

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief