Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Brandblussers, EHBO kits, veilig materieel, BHV'ers en goed geïnstrueerd personeel. Wij hebben standaard veiligheid voorop staan. Voor u en uw deelnemers is het prettig te weten dat we een aantal strikte voorwaarden stellen aan de boten, apparatuur, het personeel en de vaart zelf. Sowieso voldoen we aan alle eisen gesteld vanuit de organisatie. We gaan hier echter verder in. Wat bieden we meer?

 • EHBO-kit & brandblussers

  Het is vanuit de organisatie van de Amsterdam Pride verplicht een EHBO-kit en brandblusser aan boord te hebben.

  Bij de Alles-in-1-pakketten staan deze standaard bij u aan boord op de dag van Gay Pride. Bij de Doe-het-zelf-pakketten geven we deze automatisch als keuze. U kunt dan altijd beslissen deze zelf te regelen.

  Eventueel is op aanvraag meer materieel zoals extra EHBO kisten en brandblussers te verkrijgen, maar ook zaken als AED of een medewerker BHV.

 • Aggregaten

  Onze aggregaten worden gekeurd volgens de NEN3140 norm. Om materieel veilig en goed werkend te houden, worden aggregaten, verdeelkasten, kabels e.d. periodiek elektrisch gekeurd. Bij deze keuring worden o.a. geïnspecteerd of alle elektrische verbindingen deugdelijk zijn en getest of elektrische onderdelen, zoals aardlekautomaten, noodstoppen en stekkers naar behoren functioneren.

 • Veilig materieel

  We werken met uitsluitend gekeurd en gecertificeerd materieel. Boten, aggregaten, apparatuur en special effects komen bij specialisten vandaan die hun apparatuur goed onderhouden, keuren en testen op problemen. Een veilige gedachte voor u en uw gasten.

 • Brandvertragende middelen

  Stoffen en materieel zijn van niet brandbaar materiaal of geïmpregneerd om het brandvertragend te maken. We voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor brandveiligheid.

 • Veiligheid en doorrekening constructies

  Indien gewenst worden decorstukken op veiligheid doorgerekend. U neemt hiermee de zorg weg of een constructie stevig genoeg is voor uw gasten aan boord, de constructie geen gevaar oplevert bij wind of andere invloeden van buitenaf.

 • Personeel

  Al onze medewerkers hebben vooraf een training gehad en weten te handelen in geval van calamiteiten. Lees meer hierover in Gekwalificeerd personeel.

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief