Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

U heeft maar 1 paar handen en mogelijk wilt u die gebruiken om daar ook een glas drank en een hapje in te hebben die dag. Special effects bedienen, het platleggen van uw decoratie bij bruggen of op het specifieke moment iets in gang zetten zonder dat u daarom hoeft te vragen? We werken met professionals die weten wat ze doen. Ze hebben de benodigde trainingen en opleidingen die bij de functie horen. U mag van onze medewerkers wat verwachten.

 • Gedragscode

  Onze medewerkers tekenen een gedragscode voor ze bij ons aan het werk gaan. Ze weten vooraf wat er van ze verwacht wordt en we spreken ze hierop aan indien u hier klachten over heeft.

   

  icon pdf

  BEKIJK DE GEDRAGSCODE >

   
 • Bekwaam varend personeel

  Stuurman/vrouw is ervaren en heeft de nodige diploma’s; de veiligheidsmensen aan boord zijn ervaren zwemmers en kunnen indien nodig EHBO toepassen, uw boardmanager heeft een training gedaan en horecamedewerkers hebben een opleiding of werken in de horeca.

 • Trainingen en professionaliteit

  Onze medewerkers zijn vriendelijke, nette mensen die vooraf een training hebben gehad en professioneel aan het werk zijn. Onze medewerkers waken over de veiligheid van de boot en haar passagiers.

 • Herkenbaarheid

  Personeel is voor uw veiligheid herkenbaar aanwezig en zullen onder geen beding alcohol of andere middelen die de veiligheid in gevaar brengen tot zich nemen.

 • Controlerende instanties

  Het personeel volgt orders op van de organisatie en van de controlerende instanties en diensten (havendiensten en politie).

 • Foto: Johan van Walsem

  Openminded

  Het personeel is openminded (ze weten dat ze met een gaypride meevaren).

 • Geen verstekelingen

  Aan boord zijn alleen medewerkers van Gayprideboot aanwezig en/of eventuele personen die uw entertainment verzorgen.

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief