Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Uw boot staat tijdens de Amsterdam Gay Pride vol in de aandacht en het kan een aardige beleving zijn die u niet snel zult vergeten. Wilt u ook na de parade nog genieten van uw participatie dan kunt u er voor kiezen om deze vast te laten leggen op foto of video.

  • Foto's

    Met fotografie kunt u 

  • Video

    De media kunnen vaak maar selectief aandacht besteden aan de botenparade waarbij u weinig tot geen controle heeft over de boodschap. Met een eigen video kunt u op eigen wijze uw deelname vastleggen en gebruiken voor het bedrijf, collega’s, cliënten, partners en de pers.

    Met een combinatie van bijvoorbeeld interviewbeelden, de voorbereiding en opbouw, tijdens de parade vanaf de kade, vanaf en op de boot, met muziek en visuele effecten en uw logo, kunt u zelf uw eigen gewenste film samenstellen waarbij u volledige regie houdt over uw deelname aan de Amsterdam Pride. Een professionele filmcrew zal in samenspraak met u de beste productie realiseren en kunnen dit zelfs opleveren binnen 48 uur.

    Vraag uw accountmanager gerust om een paar leuke voorbeelden.

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief