Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Concept & design

Er zijn elk jaar weer grotere, creatievere en mooiere boten te zien. De Canal Parade is een ware attractie met een verscheidenheid aan mensen en decoratie. Mocht u dit jaar extra op willen vallen dan biedt Gayprideboot de mogelijkheid een speciaal concept en/of ontwerp voor uw boot te maken. Dit kan van heel simpel tot zeer uitgebreid.

Om het ontwerp tot uitvoer te kunnen brengen houden we rekening met een aantal factoren die tijdens de opbouw en vaart van belang zijn. Gayprideboot kan u hierin adviseren en bijstaan.

 • Branding & corporate communication

  Wij hebben een achtergrond in branding en corporate communication. Onderdeel van onze standaard service is dat we uw branding zeer serieus nemen. Of u uw eigen concept aanlevert of wij deze voor u hebben bedacht, het wordt allemaal volgens de richtlijnen van het huisstijlhandboek of de afdeling corporate communication uitgevoerd. Hierdoor ziet uw boot er altijd net even professioneler uit dan andere boten.

 • Unieke concepten & art direction

  We bedenken elk jaar weer nieuwe en leuke concepten. Uw input is daarbij onmisbaar en voor ons een inspiratiebron voor een goede uiting. U weet wat er binnen uw organisatie leeft en wat de beweegredenen zijn om mee te varen met de Gay Pride en hier luisteren we naar.

  We zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en vinden de verscheidenheid aan mensen en soorten diensten/producten altijd leuk. Dit maakt het voor ons een sport om met een concept te komen waar u zich volledig in terug kunt vinden met onze “touch”.

 • Foto: Henri Blommers

  Marketing & communicatie

  Voor het behalen van uw commerciële of communicatieve doelstellingen hebben we een enthousiast team marketing- en communicatiespecialisten zitten. We zetten deze in samenwerking met u specifiek op voor uw deelname aan de Amsterdam Gay Pride of indien u al een lopende commerciele of communicatieve doelstelling heeft dan vullen we deze indien nodig aan of passen deze binnen de juiste doelstelling aan op uw deelname aan de Amsterdam Gay Pride. Het op een creatieve manier behalen van een resultaat vinden we leuk te doen. Mocht u hierin ondersteuning nodig hebben dan kunt u daar ook voor bij ons terecht.

 • Professionele vormgeving & artwork

  Niet voor niets heeft Gayprideboot de laatste jaren veel gedaan voor grotere bedrijven, instellingen en initiatieven. Gayprideboot weet als geen ander hoe belangrijk uw uiting is.

  Bij een bestaand concept of een lopende campagne waar uw boot een onderdeel van uitmaakt wilt u natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Indien gewenst maken onze vormgevers en DTP’ers uw artwork op zoals u dat wenst. Uiteraard adviseren en begeleiden we u hierin zover we kunnen.

  De maten voor banners, doeken, specials of specifiek op maat gemaakte zaken zijn bij ons bekend en veelal hebben we hier ook al opmaakbestanden voor. Uw uitingen zullen daarom optimaal zichtbaar zijn en aangepast aan de boot van uw keuze.

  U kunt daarnaast kiezen voor een realistische weergave van uw boot in 3D.

 • 3D visuals

  We hebben 3D visuals van alle apparatuur, boten, aankleding en randzaken in digitaal formaat. Hierdoor zijn onze tekeningen zeer gedetailleerd en is vooraf goed te zien of zaken kloppen met hetgeen u met ons overeen bent gekomen. Uiteraard wordt het artwork in uw model meegenomen. U kunt daarmee controle uitoefenen op uw project en zaken vooraf aanpassen daar waar nodig.

  De 3D modellen worden tijdens de opbouw van uw boot gebruikt om alles goed te plaatsen.

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief