Gayprideboot FacebookGayprideboot TwitterGayprideboot google+Gayprideboot LinkedInGayprideboot Instagram

Feedbackformulier

Heeft u feedback, een suggestie of ergens een klacht over? Door onderstaand formulier in te vullen komt uw input terecht bij onze kwaliteitmanager.[mocht u ergens blij mee zijn dan horen we dit natuurlijk ook graag] ;)

onderwerp(*)
Invalid Input

naam(*)
Invalid Input

bedrijfsnaam
Invalid Input

telefoonnummer(*)
Invalid Input

omschrijving(*)
Invalid Input

opmerkingen
Invalid Input

Doe-het-zelf

Het samenstellen van een boot is een goede optie. Goed te weten dat u zelf invloed kunt uitoefenen wat u wel en niet op uw boot wenst en hier delen door Gayprideboot voor laat verzorgen en delen zelf op kunt pakken. U betaalt slechts voor de materialen of zaken die wij voor u regelen en bent verder vrij om (andere) zaken zelf op te bouwen. In overleg zijn zaken altijd later ook nog aan te passen, mocht u hier alsnog niet uitkomen.

  • Materialen & handleidingen

    Het duurste in het verzorgen van de aankleding is het arbeidsloon. We leveren daarom ook de materialen zodat u hier niet aan hoeft te denken, maar wel e.e.a. zelf op kunt bouwen met de handleidingen die hiervoor nodig zijn. U bespaart zich hiermee een aardige slok op een borrel. Wij maken het u hiermee makkelijk.

icon contact form

Contactformulier

Vul ons contactformulier in, beantwoord de (meest gestelde) vragen en we komen zo spoedig mogelijk terug op uw vragen. Meestal heeft u binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

 

 

Contactformulier

icon contact call

Bel (me terug)

Bel ons of laat ons terugbellen. Laat uw terugbelverzoek achter met uw naam, initiatief en telefoonnummer. Indien mogelijk ook de tijden dat u het beste uitkomt.

 

 

Bel me terug

icon team box

Teamleden

Mocht u een specifieke vraag hebben over een onderwerp dan kunt u mogelijk het beste mailen met een van onze teamleden. 

 

 

 

Ons team

Volg ons op

Gayprideboot is een handelsmerk van Sinkeler.nl. Copyright © Sinkeler | Alle rechten voorbehouden

Inschrijven voor de nieuwsbrief